Business Transformation Services

Business Transformation Services is de unit binnen SLTN die bedrijven en instellingen in staat stelt hun digitale transformatie om te zetten naar de praktijk.

We bestaan uit 5 teams;

Team Business Consultancy

Team Data Analytcs

Team Applications

Team Data Science

Team Reporting

Team Business Consultancy

Team Business Consultancy bestaat uit consultants die specialisten uit IT en de business bij elkaar brengen op basis van hun kennis van specifieke branches, data en succesvolle use cases. We gebruiken hiervoor de ontwikkelde “Design Think methode” Het samenbrengen van IT en Business binnen bedrijven maken het mogelijk strategie om te zetten concrete projecten die door de juiste prioriteit, werking en plaatsing in de tijd succesvol zijn doordat aan alle randvoorwaarden voldaan wordt.  De projecten worden gerealiseerd door de andere teams binnen BTS met begeleiding vanuit het business consultancy team.

Team Data Analytics

Team Data Analytics bestaat uit specialisten die data schonen, integreren, koppelen en analyseren. Door middel van ETL worden data via kubussen beschikbaar gesteld aan de business. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van data integratie tools zoals Informatica Power Center, Dell Boomi, IBM Cognos Analytics en Microsoft Azure Data Factory.

Team Applications

Team Applications bestaat uit software specialisten met kennis van Java, .Net, Xamarin en C# die gevraagde functionaliteit vertalen naar mobiele apps en desktop applicaties die met de juiste koppelingen verbonden worden met databases en API’s van andere ecosystemen

Team Data Science

Team Data Science bestaat uit data scientists die basis van beschikbare data een voorspellingsmodel (algoritme) wordt gemaakt aan de hand van machine learning. Ook is het mogelijk om nieuwe variabelen mee te nemen die via Internet of Things verkregen zijn. Deep learning kan tevens met gebruik van Google Tensorflow, Micorosoft Azure Data Factory en IBM Cloud worden vertaald naar bruikbare modellen.

Team Reporting

Team reporting bestaat uit consultants die data analyseren, koppelen en omzetten in duidelijke dashboards bestaande uit meerdere visualisaties. Op deze manier wordt de business in staat gesteld om in één oogopslag knelpunten op te merken en waar gewenst eigen data via self service BI verder te analyseren tot de eigen realiteit.

12 Maart 2019

Tableau Test Drive

Algemeen

Onze specialisten vinden binnen binnen de teams  van de unit Business Transformation Services interessante opdrachten, zowel in-house projecten met collega’s, als projecten op de locatie bij de klant. Door het bij elkaar brengen van meerdere expertises ontstaat een klimaat van kennis opbouwen, delen en vergroten. Minder ervaren ontwikkelaars werken samen met de ervaren ontwikkelaars aan applicaties voor klanten en doen daarmee kennis en ervaring op. Ook doordat wij mensen met verschillende technische achtergronden bij elkaar brengen komen er nieuwe unieke oplossingen tot bloei.

De klanten van SLTN zijn zeer divers met vele uitdagingen die door deze mix juist goed kunnen worden geholpen. Bijvoorbeeld onze projecten bij Logius. SLTN heeft de testtooling voor eHerkenning gebouwd en beheert deze ook. Daarbij zijn veel beveiligingstechnieken gebruikt. En heeft de samenwerking met onze Security Practice veel voordeel opgeleverd voor ons en voor de klant.

Naast dit voorbeeld zijn items als Agile werken, DevOps en Continious Integration en Delivery belangrijk voor alle projecten en opdrachten. Met de Business Transformation Services kan je dat innovatief en efficiënt regelen.

Een ander voorbeeld is onze SAAS-oplossing voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) voor gemeentes. Een gemeente krijgt hiermee inzicht in het aantal kinderen met een leerachterstand die betrokken zijn bij de subsidiegelden voor VVE. De applicatie is niet alleen benaderbaar door de gemeente maar ook door de peuterspeelzalen, kinderopvang, consultatiebureaus etc. Bij de ontwikkeling van deze oplossing werkt SLTN samen met een extern bedrijf die de informatie analyse uitvoert. SLTN is business partner van NLJUG, het grootste Java platform van Nederland.

Samenwerken en synergie. Dat is de rode draad binnen de teams van Business Transformation Services.

Om het voor medewerkers makkelijk te maken om any time, any where te werken, stimuleren we ontwikkelen vanuit de cloud. SLTN heeft zowel de beschikking over moderne cloud omgevingen waarin met containers wordt gewerkt (Docker, Kubernetis) als een eigen datacenter voor on-premise projecten waarin container functionaliteit ook beschikbaar is (Azure Stack, IBM Cloud Private)O

Ontwikkelaars die niet in hun eigen bubbel willen blijven maar samen willen werken met anderen techneuten met verschillende achtergronden en bloedgroepen, vinden in Business Transformation Services een geweldige, stimulerende en innovatieve unit. En deze mensen zoeken we bij team SLTN!. Duik in het warme bad!

Vacatures binnen Business Transformation Services