Business Transformation Services

Business Transformation Services

Data Scientists, Data Engineers, DBA’s en Ontwikkelaars, ze duiken allen bij SLTN Inter Access in een warm bad. Dat warme bad heet bij ons “Business Transformation Services”. Dit is een smeltkroes van Analisten, engineers en ontwikkelaars waar omgevingen van Phyton, R, Oracle, SQL, Cognos, Tableau, Java, .NET, Bluemix, APEX en andere ontwikkeltalen.

Onze specialisten vinden binnen de Business Transformation Services interessante opdrachten, zowel inhouse projecten met collega’s, als projecten op de locatie bij de klant. Door het bijelkaar brengen van meerdere expertises ontstaat een klimaat van kennis opbouwen, delen en vergroten. Minder ervaren ontwikkelaars werken samen met de ervaren ontwikkelaars aan applicaties voor klanten en doen daarmee kennis en ervaring op. Ook doordat wij mensen met verschillende technische achtergronden bij elkaar brengen komen er nieuwe unieke oplossingen tot bloei.

 

De klanten van SLTN Inter Access zijn zeer divers met vele uitdagingen die door deze mix juist goed kunnen worden geholpen. Bijvoorbeeld onze projecten bij Logius. SLTN Inter Access heeft de testtooling voor eHerkenning gebouwd en beheert deze ook. Daarbij zijn veel beveiligingstechnieken gebruikt. En heeft de samenwerking met onze Security Practice veel voordeel opgeleverd voor ons en voor de klant.

Naast dit voorbeeld zijn items als Agile werken, DevOps en Continious Integration en Delivery belangrijk voor alle projecten en opdrachten. Met de Business Transformation Services kan je dat innovatief en efficiënt regelen.

 

Een ander voorbeeld is onze SAAS-oplossing voor Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) voor gemeentes. Een gemeente krijgt hiermee inzicht in het aantal kinderen met een leerachterstand die betrokken zijn bij de subsidiegelden voor VVE. De applicatie is niet alleen benaderbaar door de gemeente maar ook door de peuterspeelzalen, kinderopvang, consultatiebureaus etc. Bij de ontwikkeling van deze oplossing werkt SLTN Inter Access samen met een extern bedrijf die de informatie analyse uitvoert. SLTN Inter Access is business partner van NLJUG, het grootste Java platform van Nederland.

 

Samenwerken en synergie. Dat is de rode draad door Business Transformation Services.

 

Om het voor medewerkers makkelijk te maken om any time, any where te werken, stimuleren we ontwikkelen vanuit de cloud. SLTN Inter Access heeft een eigen datacenter in Nederland waarin verschillende ontwikkelomgevingen, VM’s en Docker implementaties zijn ondergebracht. Fijn voor onze ontwikkelaars om vanuit een private cloud te kunnen werken. Ook de bovengenoemde VVE applicatie draait in dit datacenter samen met andere hosting-oplossingen van en voor klanten.

 

Ontwikkelaars die niet in hun eigen bubbel willen blijven maar samen willen werken met anderen techneuten met verschillende achtergronden en bloedgroepen, vinden in Business Transformation Services een geweldige, stimulerende en innovatieve werkomgeving. En deze mensen zoeken we bij SLTN Inter Access. Duik in het warme bad!

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. Sluiten