Over ons

Over ons

Met een omzet van meer dan 285 miljoen euro en ruim 500 hoogopgeleide IT-professionals is SLTN een van de grotere niet-beursgenoteerde solution integrators die zich richten op het verenigen van business en IT. Dat doen wij al meer dan 25 jaar vanuit onze kernwaarden: kwaliteit, passie en innovatie.

SLTN levert aan klanten in zowel het MKB+-segment als Corporate Accounts en Large Enterprise. Wij zijn alleen actief vanuit Nederland maar leveren en begeleiden onze klanten over de hele wereld. SLTN, voor Future-proof IT 

Missie

Bij SLTN zorgen we ervoor dat steeds complexere IT-mogelijkheden toegankelijk worden én blijven voor onze klanten. Wij nemen al vele jaren de ICT-zorgen uit handen van organisaties in verschillende sectoren, waaronder de centrale en decentrale overheid, gezondheidszorg, financiële & zakelijke dienstverlening, transport & industrie en media & entertainment. Wij geloven in de kracht van sterke relaties met klanten en met velen van hen werken wij al jaren nauw samen. SLTN adviseert, ontwerpt, levert, bouwt en beheert duurzame en innovatieve ICT-oplossingen in lijn met de organisatiedoelstellingen van onze klanten.

Onze focus ligt daarbij op business transformation services: digitale transformatie, business strategy met IT, datagedreven werken en applicatiemodernisering. Deze diensten combineren we met de infrastructuurgerelateerde thema's: digitale werkplek, netwerk & (cyber)security, datacenter & cloud, domotica en VoIP-telefonie. Dit brede portfolio maakt SLTN een full service solution integrator die zorg draagt voor een Future-proof IT-landschap.

De gebruikerservaring en de behoeften van de organisatie zijn het uitgangspunt van alles wat we doen. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Visie

De digitale transformatie bevindt zich in een versnelling. Daarbij is plaats- en device-onafhankelijk werken de nieuwe standaard geworden. Cloud, mobiele werkplekken, netwerken en zeker security worden daarom steeds belangrijker. SaaS en mobiele applicaties die overal ter wereld bediend kunnen worden, zijn essentieel voor iedere organisatie om te overleven en te groeien.

Bedrijven besteden hun IT meer en meer uit aan gespecialiseerde organisaties voor flexibele beschikbaarheid, optimale XLA en voorspelbare kosten. Zo kunnen zij zich focussen op hun core business. Explosieve datagroei versnelt de behoefte om nog meer inzicht te krijgen in processen en klantbehoeften, maar ook de inzet van artificial intelligence neemt sterk toe.

Bij SLTN spelen we al volop in op deze veranderende behoeften. Ook in de toekomst blijven we bedrijven en instellingen ondersteunen in hun digitale transformatie.