De Ideale Werkplek

De ideale werkplek

De End-User Computing Practice richt zicht op implementatie van Uw Ideale Werkplek waardoor medewerkers van onze klanten altijd en overal veilig kunnen werken. De ICT werkplek is volop in ontwikkeling, gebruikers willen meer flexibiliteit, mobiel werken en de veiligheid van de omgeving moet steeds beter geregeld worden. De ideale werkplek omgeving wordt klant specifiek samengesteld op basis van standaard bouwstenen, zo vormen we echt de ideale werkplek en kunnen we het project toch efficiënt en voorspelbaar uitvoeren. Verder ondersteunen we organisaties met support en beheer.

 

De werkplek omgeving bestaat uit fysieke desktop, thinclients, laptops en tablets aangevuld met een cloud werkplek of applicaties gepubliceerd vanuit het datacenter of de cloud. Het beheer van Identity’s en Single Sign-on zijn essentieel. Daarnaast is Office365 en een webportaal in veel gevallen een standaard onderdeel van de ideale werkplek. In werkplek projecten speelt de cloud een steeds belangrijkere rol. Applicaties worden vanuit de cloud aangeboden en integratie tussen (publieke) cloud, het SLTN datacenter en de omgeving bij de klant op locatie moet optimaal zijn.

 

Als medewerker van de End-User Computing Practice heb je volop kennis in dit vakgebied en ontzorg je klanten, samen met collega’s. Je werkt in projecten en/of zelfstandig in de omgeving van klanten. Daarnaast verzorgt de End-User Computing Practice de werkplek projecten voor onze (nieuwe) Managed Services klanten. Binnen de End-User Computing Practice kun je doorgroeien van werkplekbeheerder naar system engineer, consultant tot werkplek architect. Natuurlijk zijn er ook volop mogelijkheden om door te groeien naar andere practices binnen SLTN Inter Access.

De vacatures die binnen onze werkplek solutions open staan zijn;