IT Professionals

IT-Professional

Als IT Professional word je ingezet op projecten bij onze klanten op lokatie of op ons hoofdkantoor in Hilversum. 

Dankzij onze SLTN Inter Access Academy en onze partnerships heb jij voldoende mogelijkheden om een nieuwe stap te maken in je carrière. De veelzijdigheid van SLTN Inter Access biedt jou veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Tevens bieden wij jou de mogelijkheid om deel te nemen aan technisch inhoudelijke seminars zoals bijvoorbeeld de VMware World, Oracle OpenWorld en JFALL.

Omdat het belangrijk is dat je een goede relatie hebt met jouw collega’s worden er maandelijks evenementen georganiseerd. Denk hierbij aan sportieve activiteiten zoals indoor skiën of fietsevenementen, maar ook een cursus fotografie en natuurlijk onze jaarlijkse legendarische BBQ.

Naast de kans om jouw kennis en kwaliteiten in te zetten bij onze klanten ontvang je natuurlijk een passend salaris, goede ontwikkelingsmogelijkheden en een contact voor onbepaalde tijd.

Om jouw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren ontvang je een laptop, telefoon en wanneer je mobiel moet zijn een passende leaseauto.

Nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden binnen SLTN Inter Access? Bekijk dan onze vacatures of neem contact op met een van onze recruiters.

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. Sluiten