Managed Services

Managed Services

Traditioneel gezien worden Managed Services Providers (MSP’s) beschouwd als partijen die outsource oplossingen, standaard werkplekken en cloud capaciteit, eventueel aangevuld met ketenregiediensten en service integration aanbieden. SLTN Inter Access is daarin geen uitzondering. Wij schuiven op in de waardeketen zodat wij meer waarde kunnen toevoegen aan de bedrijfsprocessen en applicaties van onze klanten en zodoende partner worden in plaats van leverancier.

Wij zijn continu in beweging, volgen trends in de sectoren en van al onze technologie vendoren. Tevens blijven wij scherp kijken hoe wij onze dienstverlening kunnen ontwikkelen en verbeteren.

Als partner verbinden wij (strategische) consultancy, de juiste productkeuze tot de operationele inzet van beheer engineers zodanig dat wij onze capaciteit op het gebied van products (levering van hard- en software), detachering en managed services slim kunnen combineren en inzetten. 

 

Managed Services is een tak van sport die 24×7 wordt uitgeoefend, er gebeurt altijd wel wat: van proactief beheer tot het continu verbeteren van het klantproces. Wij leiden onze mensen zodanig op dat wij over een team beschikken dat in staat is om een dienst continu naar een niveau hoger te brengen.

 

Wij zijn er voor de klant die pragmatisch geholpen wilt worden en voor de klant die waarde hecht aan een sterke ITIL-organisatie. Wij zijn er voor de klant die plug & play cloud capaciteit wilt afnemen en voor de klant die volledig ontzorgt wilt worden.

 

Wil je kijken welke vacatures er bij onze managed services afdeling open staan? Hieronder zie je een recent overzicht;