Networking & Security

SLTN Cyber Security

De ICT wereld is constant aan het veranderen. De toenemende groei van cybercriminaliteit, -spionage, fraude, compliancy en strenge privacywetgeving zorgen voor een enorme druk op onze klanten. Meer en meer organisaties zien in dat de kennis die nodig is om deze druk het hoofd te kunnen bieden, inmiddels zo specialistisch geworden is, dat ze experts nodig hebben voor ondersteuning, advies en implementaties.

 

SLTN Inter Access met haar specialistische dienstverlening rondom Cyber Security ontzorgt haar klanten vanuit het Security Operations Center (SOC) in Hilversum met diverse oplossingen en diensten. De spil van deze dienstverlening is het SLTN Cyber Security Team. Aan de ontwikkeling van onze mensen besteden we veel tijd en energie. Alleen zo blijven we onze klanten verbazen met resultaten en worden onze mensen en hun kennis en ervaring door klanten gewaardeerd en vertrouwd.

 

Binnen ons vak worden we dagelijks uitgedaagd om onze klanten tegen nieuwe cyberaanvallen te beschermen. Met onze security specialisten en nauwe samenwerking met de andere teams binnen SLTN Inter Access en een zeer goede samenwerking met onze leveranciers en partners kunnen wij deze uitdaging aan.

 

Vanuit SLTN Inter Access hebben we een Cyber Security framework ontwikkelend waaruit we geïntegreerde Cyber Security monitoring oplossingen aanbieden. Door samenwerken in projecten, van elkaar te leren en veel lol met elkaar te beleven bouwen we continu aan een hecht team. Als SOC analist staat je er bij SLTN Inter Access nooit alleen voor als je onze klanten adviseert over het beveiligen van hun kritieke informatie- en bedrijfsprocessen.

 

Het SLTN Cyber Security Team is nog volop in ontwikkeling. Met een focus op managed Cyber Security dienstverlening op basis van Unified Security Management van AlienVault, een End-to-End securityoplossing bestaande uit Asset discovery, vulnerability assessment, intrusion detection, behavioral monitoring, security information en event management plus integrated threat intelligence.  Binnen SLTN Inter Access ben je met al deze aspecten bezig.