SLTN Academy

SLTN Academy

SLTN Inter Access ontzorgt, ook op het gebied van opleidingen en certificeringen (wij noemen dat ontwikkeling).

 

Binnen SLTN Inter Access zijn we continu op zoek naar de beste medewerkers, dit doen we door zowel zeer kritisch te zijn op onze nieuwe instroom als wel door het continue proces van opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers. Binnen SLTN Inter Access bepaal je zelf je carrière èn je ontwikkeling!

 

Bij SLTN Inter Access word je niet in 1,5 week klaargestoomd om als IT’er in,- extern aan de slag te gaan. SLTN Inter Access kijkt naar jou huidige kennis en competenties en in overleg maken we een plan hoe kennis en/of competenties ontwikkeld kunnen worden. Wij geloven in “learning on the job’! Onze team- en practice leads zijn verantwoordelijk voor jouw ontwikkeling en begeleiden en helpen waar nodig. Binnen SLTN Inter Access doen we wat we beloven:

 

SLTN Inter Access

–          Wij denken niet in Young Talent maar in Talent

–          Wij dagen onze medewerkers uit om continu met ontwikkeling bezig te zijn

–          Certificeringen zijn essentieel, bij ons krijg je de mogelijkheid om deze te behalen

–          Ontwikkeling en ontplooiing heb je zelf in de hand

 

Daag jij jezelf uit om onderdeel te worden van een bewezen succesvolle organisatie en zijn ontwikkeling en zelfontplooiing belangrijk voor je? Bij SLTN Inter Access krijg je alle mogelijkheden om hier continu mee aan de slag te gaan.

 

Wij kijken ook verder dan je huidige rol, door training, ontwikkeling en opleiding kun je intern doorgroeien naar andere rollen. In overleg met je leidinggevende wordt hiervoor een traject opgesteld.