SLTN Data Analytics

SLTN Data Analytics

Langzaam maar zeker ontstaat er van personen en bedrijven een ‘digitale kopie’ in systemen en de online wereld. De hoeveelheid data groeit exponentieel. Al deze data geeft ons inzicht in het gedrag van consumenten en bedrijven. SLTN Inter Access speelt hierop in met data analytics diensten. De practice Data Analytics is actief op het gebied van data warehousing, digitale transformatie, data-science en reporting in diverse branches.

 

Data Analytics: verhoogt de impact van communicatie op de volgende manieren: Ongestructureerde data – veelal afkomstig van social media – groeit drie keer sneller dan de volumes van gestructureerde data, zoals demografische informatie en bestelgeschiedenis van klanten. De data groeit zo snel, dat maar liefst negentig procent van de huidige data is ontstaan in de afgelopen twee jaar. Deze enorme datatoename zorgt voor toenemend gebruik van een nieuwe generatie analysetools. Met gebruiksvriendelijke datavisualisatie maken deze tools het ook voor kleinere organisaties eenvoudiger om de kracht van data optimaal te benutten.

 

Dankzij deze nieuwe tools zijn we als practice beter in staat om grote hoeveelheden data real time te analyseren. Ook kunnen we steeds sneller nieuwe inzichten opdoen. Tegelijk biedt het kansen om hechtere klantrelaties te ontwikkelen en meer gerichte, relevante zakelijke communicatie‐uitingen te creëren voor zowel klanten als prospects. Klantdata optimaal benutten, met de juiste data-analysetechnieken. Zo verhogen wij de effectiviteit van bedrijfs communicatie en biedt het klanten meerwaarde.

 

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe professionals voor de functies data developer, data analist, data scientist, business consultant en reporting engineer.