Jouw MBO, HBO stage of HBO afstudeerstage bij ons doen?

Jouw MBO, HBO stage of HBO afstudeerstage bij ons doen?

Stage en afstudeerstage
Bij SLTN Inter Access kun je stagelopen of afstuderen in de dynamische en innovatieve wereld die IT heet. Wil jij ontdekken hoe die wereld er uit ziet en welke richting het beste bij jou past?

Pas jij bij SLTN Inter Access?
Ben je ondernemend, neem je het initiatief en houd je van een omgeving die dagelijks verandert? Kun je omgaan met de verantwoordelijkheid en het vertrouwen die wij jou geven, dan kun je bij ons veel leren en ervaring opdoen, net zoals onze eigen medewerkers doen.

Welke mogelijkheden zijn er?
Volg je een MBO- of HBO opleiding en zoek je een meeloopstage of een goede afstudeerplek? Wij staan open voor alle gemotiveerde en talentvolle stagiairs en kijken graag samen met jou welke richting of welke opdracht het beste bij jou past.

Navigeer naar onderen om te weten welke stageplaatsen nu beschikbaar. Je kunt gelijk reageren op de vacature of je stuurt jouw CV met motivatie naar een van onze recruiters, dan kunnen we aan de hand daarvan samen de juiste stageplek bepalen.

Afhankelijk van jouw prestaties en ontwikkeling bestaat er altijd de kans dat je bij onze organisatie kunt blijven werken. Uiteraard ontvang je tijdens de periode van stagelopen een stagevergoeding op basis van het opleidingsniveau.

Heb je nog vragen?
Heb je nog vragen over stages bij SLTN Inter Access? Neem dan contact met recruitment op recruitment@sltn.nl!