The Oracle Practice

The Oracle Practice

Binnen de Oracle Practice van SLTN Inter Access werk je in een team van gedreven, enthousiaste professionals. Al onze professionals zijn gecertificeerd en hoog gekwalificeerd. Door de vele kennis en ervaring spreken zij met enige regelmaat op events en bloggen of schrijven zij over bijzondere prestaties, de nieuwste tools of mooie projecten. Samen met Oracle volgen we de nieuwste ontwikkelingen in de markt en helpen wij onze klanten onder andere op gebied van beveiliging-, procesverandering-, cloud-, integratie- en andere soortige vraagstukken.

 

De kennis en kunde van SLTN Inter Access en haar medewerkers is ook meermalen onderkend door klanten maar ook door Oracle zelf. Onderstaand een greep uit de bijzondere prestaties die wij met ons team hebben behaald:

  • Meermalen zijn we onderscheiden met Oracle Awards, zoals in 2016 Partner of the Year op het gebied van Engineered systems;
  • SLTN Inter Access heeft in 2015 de eerste Benelux Oracle ERP Cloud implementatie uitgevoerd;
  • Naast Oracle zelf mag SLTN Inter Access als enige in Nederland Oracle Engineered Systems installeren en configureren;
  • Jaar op jaar behalen wij als team en bedrijf de Oracle Platinum Partnership status.

 

We hebben een duidelijke visie waarbij ontplooiing van het individu centraal staat. Op basis van jouw interesses en sterktes proberen we je optimaal te faciliteren om uitdagende klussen te gaan doen, onderscheidende proposities te ontwikkelen en Oracle certificeringen te behalen waarmee jouw kennis en kunde bevestigd wordt.

Binnen de Oracle Practice richten we ons op;

  • ERP, Oracle Cloud applications en E-Business Suite– implementaties, performance, upgrades, optimalisaties, ondersteuning;
  • Databases – Beheer, optimalisaties/ tuning, consolidaties, installaties;
  • Development – EBS maatwerk, migraties, integraties, nieuwbouw, middleware;
  • Engineered Systems – installaties, configuraties, consolidaties, optimalisaties/ tuning.

 

Dit doen we bij interessante en toonaangevende klanten in diverse industrieën, overheid, scheepvaart/offshore bedrijven, financiële instellingen en in de luchtvaartindustrie.

Primair vinden onze werkzaamheden plaats op project- of detacheringsbasis bij de klant. Daarnaast wordt een gedeelte van onze managed dienstverlening uitgevoerd vanuit ons kantoor in Hilversum en vanuit huis.

We zijn een platte organisatie met korte lijnen waarbij de nadruk ligt op faciliteren om zo samen te kunnen excelleren. Gezamenlijk mooie kansen creëren en succesvol invullen.